Lääkkeiden suoratoimitus

Toimitamme reseptilääkkeet rauhallisissa palvelupisteissä, joissa voit keskustella apteekkimme ammattilaisen kanssa omaan lääkitykseesi liittyvistä kysymyksistä. Sama henkilö ottaa reseptin vastaan, tarkistaa ja luovuttaa lääkkeet ja opastaa niiden käytössä.

Kysy lisää apteekistamme

Seuraamme lääkkeiden yhteisvaikutuksia

Suoratoimituksen yhteydessä tarkistamme asiakkaan käyttämien lääkkeiden mahdolliset yhteisvaikutukset. Tämä palvelu pelaa joutuisasti, sillä käytössämme on reaaliajassa toimiva interaktio-ohjelma. Jos sairastat monia eri sairauksia, sinun on hyvä keskittää lääkeostosi meille, niin apteekkimme ammattilaiset varmistavat lääkityksesi turvallisuuden.

Kysy lisää apteekistamme

Lääkevaihto edullisempaan tuotteeseen

Toimitettaessa reseptilääkettä kerromme asiakkaalle, mikäli lääkkeestä on olemassa edullisempi vaihtoehto. Lääkelaitos vahvistaa neljännesvuosittain listan lääkkeistä, jotka ovat vaihdettavissa edullisempaan. Vaihtokelpoinen lääke sisältää samaa lääkeainetta yhtä suuren määrän kuin lääkärin reseptiin kirjoittama lääke. Lääkkeen sisältämät apuaineet voivat kuitenkin poiketa alkuperäislääkkeestä. Myös tabletin ulkonäkö voi olla erilainen.

Kysy lisää apteekistamme

Asiantuntevat yhdyshenkilöt palveluksessasi

Apteekkimme astma-, diabetes- ja sydänyhdyshenkilöiltä saat uusinta tietoa sairauksien lääkehoidosta sekä ohjeita sairauteen vaikuttavista elintavoista. Yhdyshenkilöt pitävät tarkasti huolta jokaisen asiakkaansa lääkityksestä, ja näin eliminoidaan turhat päällekkäisyydet.

Kysy lisää apteekistamme

Lääkejätteiden vastaanotto

Vanhentuneet tai muuten käyttämättä jääneet lääkkeet luokitellaan ongelmajätteiksi. Niiden hävittäminen vaatii erikoiskäsittelyn. Tuo kotonasi olevat lääkejätteet apteekkiin, me toimitamme ne edelleen ongelmajätelaitokselle. Tämä palvelu on maksutonta.

Lajittele lääkkeet näin:

  • Poista tabletit alkuperäispakkauksista ja pakkaa ne läpinäkyvään muovipussiin.
  • Elohopeakuumemittarit erillään.
  • Voiteet, aerosolit ja nestemäiset lääkkeet omissa pakkauksissaan.
  • Jodia sisältävät lääkkeet erillään.
  • Ruiskut ja neulat erillään.

Kysy lisää apteekistamme

Olemme Terveydeksi!-lehden jakelupiste

Saat apteekistamme Terveydeksi!-lehden, joka on yksityisten apteekkien maksuton asiakaslehti. Se ilmestyy 4 kertaa vuodessa. 

Lue uusi Terveydeksi!-lehti tästä