Kosmetiikka

Avène – Terveen ihon lähde

Avène on lääketieteellisesti tutkittua, tehokasta ja turvallista kosmetiikkaa – jokaiselle ihotyypille – vain apteekeista. Avène on monipuolinen ihonhoitosarja, josta löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sarjan valmistaja, ranskalainen Pierre Fabre tunnetaan myös luotettavana lääkealan yrityksenä. 

Avène-ihonhoitosarjan kaikki tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen, jonka vaikutukset on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Avène-veden terveysvaikutuksista on julkaistu noin 50 kliinistä tutkimusta.

Tuotesarjan omille sivuille

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille

Louis Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen lääketehdas, joka on yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehittänyt korkealuokkaiset ihonhoito- ja auringonsuojatuotteet. Miltei kaikkia tuotteita on saatavana sekä hajustettuina että täysin hajusteettomina.

Tuotesarjan omille sivuille

La Roche-Posay

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Tuotesarjaa suosittelee yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa. Sarja sisältää rauhoittavaa antioksidanttista La Roche-Posay -lähdevettä.

Tuotesarjan omille sivuille

ACO

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoimaan kuuluu sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

ACO:n ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Ihonhoidossa on tärkeää käyttää tuotteita, jotka on kehitetty juuri omalle ihotyypille. Cliniderm-sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille

Atopik

Kotimainen Atopik-ihonhoitosarja on kehitetty herkälle iholle. Tuotteiden teho perustuu suomalaiseen luomukauraan, metsämustikaan ja prebiootteihin. Atopik-tuotteet kosteuttavat, suojaavat ja rauhoittavat ihoa tehokkaasti. Sarjan vaikuttavia aineita esiintyy iholla myös luonnollisesti, mikä tekee tuotteista hyvin siedettyjä myös herkkäihoisille. Tuotesarjasta löydät kattavan valikoiman kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille

DUCRAY

Tehokkaita hoitoratkaisuja ihon ja päänahan ongelmatilanteisiin sekä päivittäiseen hyvinvointiin!

Ranskalaisen Pierre Fabren lääketehtaan tuotekehittelijät ja dermatologit ovat yhteistyössä kehittäneet tuotesarjan, jossa on laaja valikoima hoitavia tuotteita kaikkiin yleisimpiin ihon ja päänahan ongelmatilanteisiin.

Tuotesarjan omille sivuille

CeraVe

CeraVe on ihotautilääkäreiden kehittämä tuotesarja koko perheen jokapäiväiseen ihonhoitoon. CeraVe lanseerattiin vuonna 2005 Yhdysvaltain markkinoille ja siitä lähtien sarja on siitä lähtien ollut valtava menestys. Merkki on tällä hetkellä #1 ihonhoitosarja Yhdysvalloissa ja amerikkalaisten ihotautilääkäreiden eniten suosittelema. Merkki on vihdoin saatavana myös Suomessa. CeraVe sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea eri keramidia (1, 3 ja 6-II), jotka auttavat korjaamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria tehden ihosta täyteläisemmän ja kosteutetun. Ainutlaatuisen MVE-teknologian ansiosta tuotteiden kosteuttava vaikutus säilyy jopa 24 tuntia. CeraVe tuotesarja on hajusteeton, hypoallergeeninen eikä tuki ihohohuokosia.

Tuotesarjan omille sivuille